SERVICIILE NOASTRE

OUR SERVICES

Antrenament mental individual online si fata in fata

One-on-one mental coaching online and face to face

Programele de pregătire mentală concepute pentru antrenori și echipe vă ajută să vă consolidați încrederea, să vă concentrați și să îmbunătățiți comunicarea în echipă. Nu contează dacă echipa dvs. se află într-o criză de performanță, nu comunică bine sau pur și simplu trebuie să își îmbunătățească constanța; antrenamentul de rezistență mentală vă poate ajuta pe dvs. și echipa dvs. să dezvoltați o mentalitate câștigătoare.


Seminariile de pregătire mentală sunt cea mai rapidă și eficientă metodă de a îmbunătăți mentalitatea echipei dumneavoastră, de a crește performanța și de a face schimbări de durată. Avem o varietate de programe de pregătire mentală din care puteți alege. În persoană sau prin videoconferință, GB SPORT PERFORMANCE vă poate ajuta să îmbunătățiți performantele echipei dumneavoastră. Vă rugăm să ne sunați la 0044 07584247887 cu întrebările dumneavoastră.


Workshop-urile de pregătire mentală concepute pentru  echipe vă ajută să vă consolidați încrederea, să vă concentrați și să îmbunătățiți comunicarea în echipă.

Nu contează dacă echipa dvs. se află într-o criză de performanță, nu comunică bine sau pur și simplu trebuie să își îmbunătățească constanța; antrenamentul de rezistență mentală vă poate ajuta pe dvs. și echipa dvs. să dezvoltați o mentalitate câștigătoare.